Autoglaz logo

ARNHEM: 026-7503336

Glaslook panelen

Ster in autoruit

Specialist in Glaslook!

•  Er zijn al panelen vanaf €299,-

•  incl. btw en montage.

•  Eventueel zelf te monteren

•  Tip:  Verzenden kan ook.

Glaslook panelen zijn autoruiten gemaakt van echt glas die zijn voorzien van een folie om een echte privacy look te geven aan de ruiten. In de volksmond worden dit ook blinderingspanelen, nep ruiten of nepramen genoemd. In het verleden werd glaslook alleen gemaakt van plastic, kunstof of metaal. Het nadeel van deze materialen is dat deze op termijn gaan verkleuren, niet krasbestendig zijn, vervormen of in sommige bekende gevallen zelfs loslaten door corrosie. Daarnaast zijn er ook discounters te vinden welke gebruik maken van goedkope coating welke niet bestand is tegen UV straling. Dit zorgt juist voor een lelijk aangezicht op de bestelwagen in plaats van de mooie luxe uitstraling.

 

Gegarandeerd duurzame glaslook

Wij leveren glaslook panelen van echt glas met een bewezen duurzame folie om u de beste kwaliteit te kunnen garanderen. De autoruiten die gebruikt worden zijn gemaakt van hetzelfde glas als al het huidige autoglas van de betreffende auto. Het voordeel van deze materialen is dat deze gegarandeerd lang mee gaan en het mooiste resultaat geven. U hoeft zich dus geen zorgen te maken om de uitstraling en duurzaamheid van de glaslook panelen, wel zo fijn.

 

Zelf monteren, in onze werkplaats of op locatie

Onze producten zijn met enige handigheid eenvoudig te monteren op uw bestelwagen. Desondanks kunnen wij het ons voorstellen dat u liever zeker wilt zijn van u zaak en dit liever aan ons uitbesteed. Daarom is het mogelijk om de glaslook panelen verzekerd te verzenden, te laten monteren in onze werkplaats of eventueel op locatie.

 

Welke merken en modellen

De Glaslookspecialist heeft een ruim aanbod producten. In principe kunnen wij voor ieder merk bestelauto glaslook panelen leveren. In de praktijk blijkt dat de meest gangbare modellen onder andere de Volkswagen Transporter, Opel Vivaro, Renault Trafic en de Mercedes Vito zijn. Naast deze modellen leveren wij voor nog veel meer merken en modellen. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

 

Vraag een offerte aan

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

lijn

AUTOGLAZ ARNHEM

Blankenweg 26, 6827 BW Arnhem

Onze filialen zijn 24 uur per dag bereikbaar!

Ster in autoruit
Ster in autoruit
Ster in autoruit
Ster in autoruit
Ster in autoruit
Ster in autoruit
Ster in autoruit
lijn
Ster in autoruit
Ster in autoruit

Glaslook panelen

Blankenweg 26, 6827 BW Arnhem

Onze filialen zijn 24 uur per dag bereikbaar!